Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els nous voluntaris de Protecció Civil reben els seus nomenaments oficials en una recepció institucional El voluntariat de Protecció Civil dona suport al Consistori en la realització de serveis preventius d’informació i de suport als grups operatius i actuen en situacions d’emergència oferint suport logístic, entre d’altres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els nous voluntaris de Protecció Civil reben els seus nomenaments oficials en una recepció institucional

El voluntariat de Protecció Civil dona suport al Consistori en la realització de serveis preventius d’informació i de suport als grups operatius i actuen en situacions d’emergència oferint suport logístic, entre d’altres

Els nous voluntaris s'han fet una foto de família amb l'alcaldessa i la regidora en funcions (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Els nous voluntaris s'han fet una foto de família amb l'alcaldessa i la regidora en funcions (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

L’alcaldessa en funcions, Ana María Martínez Martínez; la regidora de Seguretat Ciutadana en funcions, Marta Oliva Martín; l’inspector en cap de la Policia Local, Oriol Sànchez Vidal, i el president de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Rubí (AVPCR), José Miguel Barquin Castañeda, han donat la benvinguda aquest dimarts a cinc nous voluntaris recentment incorporats a l'entitat, que ja han superat la formació específica de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya que els permet ser voluntaris de Protecció Civil. Durant la trobada d’aquest dimarts, els voluntaris han rebut de mans de l’alcaldessa en funcions els nomenaments que els acrediten com a membres de l’AVPCR. “Sou un exemple de la vitalitat i el compromís ciutadà i us felicito avui per avançat perquè estic convençuda que fareu molt bona feina per la ciutat”, ha dit Martínez.

L’AVPCR col·labora de manera desinteressada en diferents tasques vinculades a la prevenció i la seguretat dels rubinencs i les rubinenques. El voluntariat de Protecció Civil dona suport al Consistori en la realització de serveis preventius d’informació i de suport als grups operatius; actuen en situacions d’emergència o d’alerta oferint suport logístic; col·labora en l’estudi i realització de Plans de protecció civil i en la realització d’exercicis i simulacres; entre d’altres.
 

Com fer-se voluntari o voluntària

Per unir-se al grup de Voluntaris de Protecció Civil de Rubí és necessari omplir una sol·licitud i presentar-la, juntament amb la documentació requerida, a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC). La persona sol·licitant iniciarà el procés sent aspirant i, al cap de sis mesos, podrà dur a terme la formació reglada pertinent a l’ISPC. Un cop superada la formació, serà nomenada voluntària per decret d’Alcaldia.

Objectius de Desenvolupament sostenible