Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El termini d’inscripció als casals vacacionals de Primavera comença el 24 de març Les famílies amb infants de 3 a 12 anys tenen a la seva disposició aquest recurs els dies 11, 12, 13 i 14 d’abril a les instal·lacions de l’institut escola Teresa Altet i a l’escola 25 de Setembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El termini d’inscripció als casals vacacionals de Primavera comença el 24 de març

Les famílies amb infants de 3 a 12 anys tenen a la seva disposició aquest recurs els dies 11, 12, 13 i 14 d’abril a les instal·lacions de l’institut escola Teresa Altet i a l’escola 25 de Setembre

El casal tindrà lloc al Teresa Altet i al 25 de setembre (foto: Ajuntament de Rubí – César Font).
El casal tindrà lloc al Teresa Altet i al 25 de setembre (foto: Ajuntament de Rubí – César Font)

Els casals vacacionals es desenvolupen durant els dies laborables de les vacances escolars per facilitar la conciliació de les famílies rubinenques amb infants de 3 a 12 anys. Aquest any, els casals vacacionals de Primavera s’ofereixen de l’11 al 14 d’abril a l’Institut Escola Teresa Altet i a l’Escola 25 de setembre.

Com l’any passat, el casal de Primavera manté l’estructura de grups reduïts de 10 nenes i nens  Així, el Casal oferirà 40 places, 20 a infants que cursin de P3 a 1r de primària i 20 més per a nens i nenes de 2n a 6è de primària. El Casal s’estructurarà en grups bombolla de 10 infants que disposaran d’educadors/es exclusius/es i que no es relacionaran entre ells. Els espais utilitzats per cada grup també seran d’ús exclusiu. Tant les entrades com les sortides del Casal seran esglaonades i s’informarà a cada grup de l’horari d’entrada i sortida corresponent.

L’oferta es divideix en diferents modalitats segons l’horari i el servei que es vol: acollida (8 a 9 h), matí (9 a 13 h), menjador (13 a 15 h) i tarda (15 a 17 h). Els preus també van en funció de l’horari i el servei, des dels 8 euros de la franja de tarda, fins als 56 euros pel casal de tot el dia amb acollida i menjador (8 a 17 h). Les diferents modalitats i preus es poden consultar al web municipal. El número mínim d’alumnes per obrir una franja horària serà de 12 inscrits per cada grup d’edat.

La presentació de sol·licituds es pot tramitar entre el 24 de març i el 5 d’abril, inclosos, preferiblement a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. Les famílies que tinguin dificultats per fer el tràmit de manera telemàtica, poden optar per fer-lo presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), demanant cita prèviament.

Juntament amb la sol·licitud d’inscripció caldrà aportar la següent documentació;

  • Còpia del DNI del pare, mare o tutor/a de l’infant
  • Còpia del DNI de l’infant o del llibre de familia
  • Còpia de la targeta sanitària de l’infant
  • Còpia del llibre de vacunes de l’infant

Les places s’atorgaran per rigorós ordre d’arribada i es trucarà a cada família per confirmar la seva acceptació en les condicions que ha sol·licitat.

 

Objectius de Desenvolupament sostenible