Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Casals vacacionals Durant els dies laborables no lectius, l’Ajuntament ofereix el casal vacacional. https://www.rubi.cat/ca/temes/infancia/casals/casals-vacacionals/@@images/image/preview

Casals vacacionals

Durant els dies laborables no lectius, l’Ajuntament ofereix el casal vacacional.

Aquests es porten a terme durant les vacances de Nadal, vacances de Setmana Santa i primera quinzena de setembre (abans de l’inici del nou curs escolar). L’objectiu és facilitar la conciliació de les famílies rubinenques amb infants de 3 a 12 anys.

Casals vacacionals de setembre


Els casals vacacionals de setembre tindran lloc a l’Institut Escola Teresa Altet de dilluns a divendres entre l’1 i el 10 de setembre

L’oferta de l’activitat és per a tots els dies del Casal Vacacional, respectant sempre la mateixa modalitat i sense tenir en compte combinacions horàries entre els dies.

Inscripció

La sol·licitud d’inscripció la podeu demanar al Servei d’Educació i Infància o bé descarregar-la a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí.

El període d’inscripció va de l'1 al 23 de juliol de 2021, lliurant la inscripció degudament omplerta a:

  • Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) amb cita prèvia

Cal portar la sol·licitud d’inscripció degudament plena, la còpia de la targeta sanitària i la còpia del carnet de vacunacions del nen o nena i la còpia dels documents identificatius tant del nen o nena com dels seus pares o tutors legals.

Les places s’atorgaran per rigorós ordre d’arribada i es trucarà a cada família per confirmar la seva acceptació en les condicions que ha sol·licitat.

El casal oferirà un total de 40 places distribuïdes en grups bombolla de 10 nens i nenes. Cada grup bombolla tindrà educadors/es exclusius i no es relacionarà amb cap altre grup. De la mateixa manera, els espais del centre educatiu també seran d’ús exclusiu per a cada grup. Tant les entrades com les sortides del Casal seran esglaonades i s’informarà a cada grup de l’horari d’entrada i sortida corresponent.

Modalitats i preus

MODALITAT

HORARI

PREU *

Matí sense acollida

De 9 a 13 h

32€

Matí amb acollida

De 8 a 13 h       

40€

Matí i tarda

De 9 a 13 h i de 15 a 17 h

48€

Matí i tarda amb acollida al matí

De 8 a 13 h i de 15 a 17 h

56€

Menjador i tarda

De 13 a 17 h

72€

Matí sense acollida i amb menjador

De 9 a 15 h

88€

Matí amb acollida i menjador

De 8 a 15 h

96€

Matí i tarda amb menjador

De 9 a 17 h

104€

Matí i tarda amb menjador i acollida al matí

De 8 a 17 h

112€

Tarda

De 15 a 17 h

16€

*els preus estan calculats en base als 8 dies de Casal i al preu públic vigent.

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0