Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El termini d’inscripció al casal de primavera comença el 13 de març Les famílies amb infants de 3 a 12 anys tenen a la seva disposició aquest recurs els dies 3,4,5 i 6 d’abril a les instal·lacions de l’Institut Escola Teresa Altet https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El termini d’inscripció al casal de primavera comença el 13 de març

Les famílies amb infants de 3 a 12 anys tenen a la seva disposició aquest recurs els dies 3,4,5 i 6 d’abril a les instal·lacions de l’Institut Escola Teresa Altet

El casal tindrà lloc al Teresa Altet (foto: Ajuntament de Rubí – César Font).
El casal tindrà lloc al Teresa Altet (foto: Ajuntament de Rubí – César Font)

Els casals vacacionals es desenvolupen durant els dies laborables de les vacances escolars per facilitar la conciliació de les famílies rubinenques amb infants de 3 a 12 anys. Aquest any, el casal primavera s’ofereix del 3 al 6 d’abril a l’Institut Escola Teresa Altet.

L’oferta es divideix en diferents modalitats segons l’horari i el servei que es vol: acollida (8 a 9 h), matí (9 a 13 h), menjador (13 a 15 h) i tarda (15 a 17 h). Els preus també van en funció de l’horari i el servei, des dels 8 euros de la franja de tarda, fins als 56 euros pel casal de tot el dia amb acollida i menjador (8 a 17 h). Les diferents modalitats i preus es poden consultar al web municipal. El número mínim d’alumnes per obrir una franja horària serà de 6 inscrits per cada grup d’edat i l’oferta màxima és de 30 places per cada horari.

La presentació de sol·licituds s’ha de tramitar entre el 13 i 24 de març, inclosos, preferentment a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. Les famílies que tinguin dificultats per fer el tràmit de manera telemàtica, poden optar per fer-lo presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), demanant cita prèviament.

Juntament amb la sol·licitud d’inscripció caldrà aportar la següent documentació;

  • Còpia del DNI del pare, mare o tutor/a de l’infant
  • Còpia del document identificatiu de l’infant
  • Còpia de la targeta sanitària de l’infant
  • Còpia del llibre de vacunes de l’infant

Les places s’atorgaran per rigorós ordre d’arribada i es trucarà a cada família per confirmar la seva acceptació en les condicions que ha sol·licitat.

 

Objectius de Desenvolupament sostenible