Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El "Dimecres Manetes" torna el 6 de setembre amb periodicitat setmanal Durant el mes de setembre, les sessions organitzades pel Servei Educatiu de Residus de l’Ajuntament seran a la fresca, als jardins de l'Ateneu Municipal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El "Dimecres Manetes" torna el 6 de setembre amb periodicitat setmanal

Durant el mes de setembre, les sessions organitzades pel Servei Educatiu de Residus de l’Ajuntament seran a la fresca, als jardins de l'Ateneu Municipal

Les sessions del setembre es faran als jardins de l'Ateneu (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Les sessions del setembre es faran als jardins de l'Ateneu (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

El Servei Educatiu de Residus (SER) de l’Ajuntament de Rubí reprendrà l’activitat Dimecres Manetes el pròxim dimecres 6 de setembre. La proposta mantindrà la periodicitat setmanal que es va implementar el passat mes de març, així com les jornades tant de tarda com de matí. Durant tot el mes de setembre, a més, les sessions seran a la fresca, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin.

L’activitat continuarà desenvolupant-se a l'Ateneu Municipal. Les sessions matinals (de 10 a 13 h) coincidiran amb el primer dimecres de cada mes, mentre que la resta de jornades es faran a la tarda: entre els mesos de novembre a març funcionaran de 17 a 20 h; i d'abril a octubre seran de 18 a 21 h.

L’objectiu d'aquest taller és continuar millorant la línia de treball sobre el foment de la cultura de la reparació de productes inclosa al Pla Local de Residus de Rubí 2019-2025.

El servei és gestionat per Solidança, una entitat que promou la inserció sociolaboral de col·lectius en risc d’exclusió social a través d’activitats vinculades a la gestió de residus i a l’economia circular.

Per participar al Dimecres Manetes cal inscriure's prèviament a través de la web municipal i escollir la franja horària en què es vol dur a terme l'activitat.

Objectius de Desenvolupament sostenible