Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cementiri amplia el seu horari habitual amb motiu de la festivitat de Tots Sants El dijous 1 de novembre hi haurà un servei especial d’autobús urbà gratuït que connectarà la Rambleta de Joan Miró amb el cementiri https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El cementiri amplia el seu horari habitual amb motiu de la festivitat de Tots Sants

El dijous 1 de novembre hi haurà un servei especial d’autobús urbà gratuït que connectarà la Rambleta de Joan Miró amb el cementiri

Els dies previs a Tots Sants, el cementiri amplia el seu horari d’obertura per satisfer les necessitats dels visitants (foto: Lídia Larrosa).
Els dies previs a Tots Sants, el cementiri amplia el seu horari d’obertura per satisfer les necessitats dels visitants (foto: Lídia Larrosa)

Com és tradicional per Tots Sants, el cementiri municipal de Rubí ampliarà l’horari entre els dies 22 d’octubre i 1 de novembre, ambdós inclosos. Les persones interessades en visitar la instal·lació hi podran accedir des de les 9 h del matí i fins a les 18 h de la tarda. A partir del divendres 2 de novembre es recuperarà l’horari habitual (de dilluns a dissabte, de 9 a 13 i de 15 a 18 h; i diumenges i festius de 9 a 14 h).

Del 27 d’octubre a l’1 de novembre, l’ambientació al cementiri es farà, com cada any, mitjançant l’audició de música clàssica. D’altra banda, la pregària pels difunts que ofereix habitualment el mossèn de la parròquia de Sant Pere amb motiu d’aquesta festivitat tindrà lloc el dijous 1 de novembre a les 17 h, al mateix cementiri.

Reforç del servei d’autobús per Tots Sants i desplaçament gratuït
Durant tota la jornada de dijous 1 de novembre hi haurà un servei especial d’autobús urbà que connectarà la Rambleta de Joan Miró (davant de l’edifici Rubí Forma) amb el cementiri. Aquest servei serà gratuït per a tots els usuaris i usuàries. El servei funcionarà entre les 9 i les 18 h i la freqüència de pas serà de 15 minuts.

Les parades d’aquest servei especial d’autobús per Tots Sants són:

  • Sentit cementiri: Rambleta de Joan Miró, rotonda de l’Escardívol, carretera de Terrassa (CAP Mútua de Terrassa), c/ Zamenhoff, c/ Bailén, C-1413a, Can Rosés industrial i cementiri.
  • Sentit centre: Cementiri, Can Rosés industrial, C-1413a, c/ Bailén, c/ Sardana, c/ Pau Claris, c/ Cadmo, Bullidor, c/ Sant Joan, c/ Espoz i Mina i Rambleta de Joan Miró.

Guia orientativa davant una defunció 
Ara fa un any, i coincidint amb la festivitat de Tots Sants, l’Ajuntament de Rubí va editar una guia per orientar i acompanyar els rubinencs i les rubinenques que hagin de fer front a la mort d’un ésser estimat. Es tracta d’una eina que ofereix informació sobre els tràmits que cal realitzar just després de la defunció, els aspectes que cal tenir en compte a l’hora de preparar el funeral, així com consells per afrontar el dol de la millor manera possible.

La guia, que es pot consultar i descarregar a l’apartat de Serveis funeraris del web municipal, també es pot aconseguir en format imprès al mateix cementiri.