Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimarts 18 de juliol comencen les obres de millora de la seguretat del Camí Antic de Rubí i el Camí de Sant Muç El Camí Antic de Rubí quedarà tallat al trànsit: la ciutadania podrà fer servir el carrer de Can Bosch i d’Avellaners. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dimarts 18 de juliol comencen les obres de millora de la seguretat del Camí Antic de Rubí i el Camí de Sant Muç

El Camí Antic de Rubí quedarà tallat al trànsit: la ciutadania podrà fer servir el carrer de Can Bosch i d’Avellaners.

Els carrers Can Bosch i Avellaners són les vies alternatives al camí antic de Rubí   (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Els carrers Can Bosch i Avellaners són les vies alternatives al camí antic de Rubí (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

El dimarts 18 de juliol s’inicien les obres de millora de la seguretat del Camí Antic de Rubí i el Camí de Sant Muç. Les obres inclouen la creació de reductors de velocitat d’asfalt, de la tipologia esquena d’ase; la instal·lació de senyalització horitzontal i vertical i la senyalització dels passos de vianants i reductors de velocitat en els dos camins. També es pintarà una rotonda al Camí Sant Muç amb el carrer de l’Espiga. Els reductors d’esquena d’ase són una elevació de la calçada prèvia a un pas de vianants que forma un perfil arrodonit per rebaixar la velocitat dels vehicles.

A causa de les obres, durant el matí del 18 de juliol el Camí Antic de Rubí quedarà tallat al trànsit. Com a itineraris alternatius, la ciutadania podrà fer servir el carrer de Can Bosch i d’Avellaners.  A l’extrem est d’aquesta mateixa via, es tallarà el trànsit a l’alçada del carrer de Sant Muç. Es permetrà el pas de vehicles que van al carrer de les Valls.

La tarda del mateix dimarts 18 de juliol es realitzaran els reductors de velocitat d’asfalt del Camí de Sant Muç sense necessitat de tallar el trànsit. En aquesta via, i només durant la tarda, es donarà pas alternatiu als vehicles.

La resta de les obres es realitzaran sense afectacions de trànsit. Es preveu acabar-les en un termini de dues setmanes.

Objectius de Desenvolupament sostenible