Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Desallotjada una parcel·la a l’avinguda Massana L’Ajuntament continua treballant per resoldre casos d’ocupacions il·legals i evitar-ne de noves, en col·laboració amb la ciutadania https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Desallotjada una parcel·la a l’avinguda Massana

L’Ajuntament continua treballant per resoldre casos d’ocupacions il·legals i evitar-ne de noves, en col·laboració amb la ciutadania

Un moment del desallotjament  (foto: Ajuntament de Rubí).
Un moment del desallotjament (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Ajuntament de Rubí va obtenir el passat mes de març l’autorització judicial per desallotjar la parcel·la de l’avinguda Massana número 6, una vegada realitzades les notificacions i publicacions als diaris oficials que requeria el procediment administratiu tramitat. Un cop rebuda la notificació, la Policia Local va executar el desallotjament, que era una demanda reiterada del veïnat per les conductes incíviques d’algunes de les persones ocupants d’aquest espai de propietat privada, i en les següents dues setmanes s’han dut a terme les tasques de desmantellament de les construccions i de retirada de residus, que varen finalitzar la setmana passada.

L’acció ha implicat desallotjar les persones que hi vivien en situació d’infrahabitatge, que han estat ateses pels Serveis Socials de l’Ajuntament.

L’actuació a l’avinguda Massana, se suma a les ja realitzades a la plaça Marquès de Barberà (Plana del Castell), les Torres Massana (Ca n’Alzamora), al carrer Maximí Fornés (Centre) i a d’altres ja executades o en fase de tramitació dels procediments preceptius.

Aquelles ocupacions de més conflictivitat en què l’Ajuntament pot actuar s’aborden des de l’Àrea de Seguretat, Policia Comunitària, Civisme i Convivència, a través d’un grup de treball format per representants del cos de seguretat, lletrats i lletrades de Serveis Jurídics, i tècnics superiors en Disciplina Urbanística i Planejament Urbà, entre d’altres. Així, el Consistori treballa de manera coordinada i estratègica cada cas per arribar a una resolució el més ràpida possible.

Objectius de Desenvolupament sostenible