Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

‘De Tapes per Rubí’ proposa 35 tapes a 4 euros tots els dijous del mes de novembre La ciutadania pot votar la proposta gastronòmica que més els hagi agradat a través de l’app Rubí Ciutat, on també es pot descarregar la guia de la ruta https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

‘De Tapes per Rubí’ proposa 35 tapes a 4 euros tots els dijous del mes de novembre

La ciutadania pot votar la proposta gastronòmica que més els hagi agradat a través de l’app Rubí Ciutat, on també es pot descarregar la guia de la ruta

Imatge d’arxiu de la publicitat de la ruta (foto: Ajuntament de Rubí).
Imatge d’arxiu de la publicitat de la ruta (foto: Ajuntament de Rubí)

Tots els dijous del mes de novembre, 35 restauradors i restauradores de la ciutat proposen una tapa acompanyada d’una beguda per 4 euros, en una nova edició de la ruta gastronòmica De Tapes per Rubí, que es posa en marxa dijous 2 de novembre. Les tapes de cada bar i restaurant i els horaris en què es podran tastar les seves propostes gastronòmiques es poden consultar a www.rubi.cat/detapes i a l’app Rubí Ciutat. La ciutadania també hi trobarà un mapa amb tots els establiments geolocalitzats.

L’edició d’enguany és la més extensa de la història d’aquest esdeveniment i recupera el concurs per triar la millor tapa, que rebrà un reconeixement simbòlic. La ciutadania pot votar la proposta gastronòmica que més els hagi agradat a través de l’app Rubí Ciutat, on també es pot descarregar la guia de la ruta amb les imatges de totes les tapes i els horaris i adreces de cada establiment. El sistema de votació permet que cada usuari, que s’haurà d’identificar amb un correu electrònic i ser major d’edat, voti només una vegada. En el moment de votar, podrà triar tres establiments participants a través de tres desplegables.

Els locals que formen part de la ruta són: Cal Paquis, Antic Hostal del Gall, El Fogon, El Maset, L’Esquineta Vermuteria, El teu café, Més que te, Sant Patricks Rubí, Frankfurt Catalunya, Xeito, Cafeteria Xurreria Jordi, Miyagi Sushi, Tibèric, L’Artesana, Templo Budha, Frankfurt Casa Rubí, Bar El Manantial, Dic Bo, La Tagliatella Rubí, La Tapadera Rubí, Laró Café, Casa Carlitos, El Bullidor, La Pruna, Sushiteka, La Barra de Sant Roc, Angie Burguer, La Tafanera del Pàmpol, Vermuteria La Caracola, Bar Esportiu Rubí, Pastisseria Méndez, L’Onze, Copacabana, Venus i Ca la Pepa.

Objectius de Desenvolupament sostenible