Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

‘De Tapes per Rubí’ creix amb les propostes gastronòmiques de 34 establiments locals Els restauradors i restauradores que se sumen a la proposta oferiran una tapa amb beguda per 4 euros tots els dijous del mes novembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

‘De Tapes per Rubí’ creix amb les propostes gastronòmiques de 34 establiments locals

Els restauradors i restauradores que se sumen a la proposta oferiran una tapa amb beguda per 4 euros tots els dijous del mes novembre

Imatge d'arxiu de l'edició 2022 (foto: Ajuntament de Rubí).
Imatge d'arxiu de l'edició 2022 (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Ajuntament de Rubí, a través del Servei de Comerç, promou ‘De Tapes per Rubí’, una ruta de propostes gastronòmiques en forma de tapa i beguda per 4 euros. 34 establiments de restauració de la ciutat s’han sumat a la ruta amb propostes de tapes salades i dolces que es podran tastar tots els dijous del mes de novembre. “De Tapes per Rubí’ és una recepta que no falla mai. Aquest esdeveniment de ciutat barreja quatre ingredients: la tradició gastronòmica de Rubí, l’excel·lència dels i les restauradores locals, el ritme de la tapa i l’escenari dels carrers i places de la ciutat. Agraïm moltíssim la complicitat dels restauradors i restauradores que faran possible que la ruta d’aquest any sigui la més gran que hem fet mai”, explica l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez. A més de ser la ruta més extensa de la història d’aquest esdeveniment, la proposta recupera el concurs per triar la millor tapa de la ruta, que rebrà un reconeixement simbòlic. “Defugim la competició entre establiments, però la votació popular és un element de participació ciutadana que hem volgut recuperar per dinamitzar encara més la ruta”, conclou l’alcaldessa.

Els establiments que formen part de la ruta són: Cal Paquis, Antic Hostal del Gall, El Fogon, El Maset, L’Esquineta Vermuteria, El teu café, Més que te, Sant Patricks Rubí, Frankfurt Catalunya, Xeito, Cafeteria Xurreria Jordi, Miyagi Sushi, Tibèric, L’Artesana, Templo Budha, Frankfurt Casa Rubí, Bar El Manantial, Dic Bo, La Tagliatella Rubí, La Tapadera Rubí, Laró Café, Casa Carlitos, El Bullidor, La Pruna, Sushiteka, La Barra de Sant Roc, Angie Burguer, La Tafanera del Pàmpol, Vermuteria La Caracola, Bar Esportiu Rubí, Pastisseria Méndez, L’Onze, Copacabana i Venus.

Les tapes de cada bar i restaurant i els horaris en què es podran tastar les seves propostes gastronòmiques es podran consultar aviat a www.rubi.cat/detapes. La ciutadania també hi trobarà el procediment per votar la tapa que més els hi hagi agradat.

Objectius de Desenvolupament sostenible