Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Marxa Infantil de Regularitat https://www.rubi.cat/ca/actualitat/agenda/marxa-infantil-de-regularitat/@@images/image/preview

Marxa Infantil de Regularitat

Publicat a

.

El Centre Excursionista de Rubí, amb la col·laboració de l'Ajuntament i de diverses entitats i comerços de la ciutat, organitza la 49a edició de la Marxa Infantil de Regularitat el diumenge 27 d'octubre.

Es tracta d'una caminada adreçada a nens i nenes d'entre 7 i 12 anys que es duu a terme pels voltants de Rubí, on els i les participants podran conèixer els boscos, camins i turons que envolten la ciutat. La Marxa es fa en equips formats per dues persones i consisteix en caminar regularment per camins marcats, segons la velocitat que prèviament ha fixat l'organització. 

Durant el matí hi haurà una parada per esmorzar i una altra per descansar, on s'oferirà als i les participants una peça de fruita, gentilesa del Mercat Municipal. Al migdia s'ha programat un dinar, on també hi podran assistir les famílies dels participants. Durant el dinar, el Centre Excursionista de Rubí oferirà una sèrie d'activitats lúdiques, dirigides exclusivament als participants de la Marxa. 

Les inscripcions es poden fer fins al 23 d'octubre a la web www.rubicer.cat