Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Flauta Màgica de W.A. Mozart Conta'm una Òpera | Programació de primavera 2022 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Flauta Màgica de W.A. Mozart

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Conta'm una Òpera | Programació de primavera 2022
.

És l'última òpera escenificada en vida del compositor i estrenada al Theater auf der Wieden de Viena, el 30 de setembre de 1791.

Tamino, jove príncep, caurà a les mans de la malvada Reina de la Nit, que l'engatusarà per anar a buscar la seva filla Pamina ajudat del jove caçador d'ocells reial, Papageno. Per a la croada, la Reina de la Nit regalarà a Tamino un objecte màgic de valor incalculable: La Flauta Màgica. Pamina es troba retinguda en els dominis del seu pare, el Rei Sarastro, i és assetjada pel servent d'aquest. Tamino s'enamorarà de la princesa i demanarà al Rei Sarastro la seva mà, que aquest li atorgarà sempre que superi tres proves. Amb l'ajuda de Papageno, Pamina, la seva tenacitat i el seu valor, Tamino superarà les proves obtenint així la gràcia del monarca, que, traient-lo del seu error, li farà comprendre que la Reina de la Nit és malvada, i que l'objectiu de retenir a Pamina al seu palau no era sinó per cuidar-la. Papageno obtindrà per la seva ajuda una sort gairebé divina, trobar una Papagena amb qui compartir la seva vida. Per la seva banda, Sarastro aconsegueix derrotar d'una vegada la malvada Reina de la Nit.

Amb M José Anglès.

Etiquetes