Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge 2023 Arribem a la 8a edició d'aquest fira gastronòmica. Trobareu cerveses artesanes, formatges, restauració local, parades alimentàries i música en directe. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge 2023

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Arribem a la 8a edició d'aquest fira gastronòmica. Trobareu cerveses artesanes, formatges, restauració local, parades alimentàries i música en directe.
.

 Aquesta fira compta amb una vintena de productors de cervesa artesana, entre els quals hi ha la cervesera Bertus de Rubí; un Cheese Market amb 12 parades de formatge, 8 parades d’alimentació i 8 foodtrucks. Per primera vegada, la Fira incorpora la restauració local a l’espai físic de la Rambla del Ferrocarril amb parades dels establiments Umami, Miyagi, La Tafanera del Pàmpol, l’Artesana, Sushiteka, La Pruna, i la foodtruck Helen Street Food.

La Fira es podrà visitar divendres 12 de maig de 18 a 01 h, dissabte 13 de maig de 12 a 01 h i diumenge 14 de 12 a 21 h. Els i les visitants hi trobaran, a més de les parades de cervesa, formatge i gastronomia, l’espai Natural Kids de joc lliure per a nens i nenes.

Et pots descarregar el programa d'aquesta fira des d'aquest enllaç.