Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Consultiu El Consell Consultiu del POUM és un òrgan de participació de caràcter informatiu i deliberatiu, de consulta i debat en relació a les propostes del POUM. Té com a objectiu facilitar la coordinació entre l’Ajuntament, la ciutadania, les entitats, el teixit associatiu i el sector empresarial de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Consell Consultiu

El Consell Consultiu del POUM és un òrgan de participació de caràcter informatiu i deliberatiu, de consulta i debat en relació a les propostes del POUM. Té com a objectiu facilitar la coordinació entre l’Ajuntament, la ciutadania, les entitats, el teixit associatiu i el sector empresarial de la ciutat.

Les seves funcions són:

  • Analitzar i debatre les dinàmiques urbanístiques, locals i territorials existents, i aquelles que es puguin presentar en el procés de redacció del POUM.
  • Plantejar criteris, alternatives i suggeriments a les problemàtiques detectades.
  • Afavorir el coneixement i la coordinació entre l’Ajuntament, la ciutadania, les entitats, el sector empresarial i el teixit associatiu.
  • Crear espais de debat i reflexió sobre el territori de Rubí.

En el Consell Consultiu s’hi presentaran les propostes plantejades per l’equip redactor en cada fase de tramitació, les conclusions del procés de participació ciutadana, temàtiques rellevants i estructurals de la proposta del POUM.

Formen part del Consell Consultiu l’Alcaldessa, el Regidor de Planificació urbana, Sostenibilitat i Serveis Municipals, la Directora de l’Àrea de Planificació Urbana, l’Equip redactor del POUM i els Membres de la societat civil, representants d’entitats, del sector empresarial i del teixit associatiu.

Les sessions del Consell tenen una periodicitat mínima cada tres mesos, tot i que les tres primeres han tingut una periodicitat quinzenal:

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
1