Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consell Municipal de Salut de Rubí El Consell Municipal de Salut de Rubí, constituït l’abril de 2017, té per objectiu fomentar la participació activa de la ciutadania i les entitats en el control, el seguiment i la presa de decisions relacionades amb la salut a Rubí, promovent d’aquesta manera la corresponsabilitat i la millora de l’acció de govern en aquest àmbit. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Consell Municipal de Salut de Rubí

El Consell Municipal de Salut de Rubí, constituït l’abril de 2017, té per objectiu fomentar la participació activa de la ciutadania i les entitats en el control, el seguiment i la presa de decisions relacionades amb la salut a Rubí, promovent d’aquesta manera la corresponsabilitat i la millora de l’acció de govern en aquest àmbit.

La posada en marxa d’aquest òrgan consultiu dóna compliment a una moció aprovada al Ple de l’Ajuntament, l’abril de 2016, amb el suport de tots els grups municipals.

Entre les funcions del Consell Municipal de Salut destaquen:

  • Fomentar la participació mitjançant la creació d’espais de debat, intercanvi i treball compartit
  • Assessorar i donar elements per a la valoració de les accions i programes duts a terme per l’administració municipal
  • Promoure acords entre l’Ajuntament, les entitats i altres institucions
  • Fomentar la responsabilització ciutadana

 

Sessió de constitució del Consell Municipal de Salut de Rubí


El 6 d’abril de 2017 es va constituir formalment el Consell Municipal de Salut de Rubí. En aquella reunió, l’Ajuntament va posar a disposició dels membres d'aquest òrgan els següents documents: 

 

Consell Municipal de Salut_sessió constitució

 

Consulta els informes del primer Pla de Salut 2011-2014


T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
1