Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cercador de la Formació Professional Integrada https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Cercador de la Formació Professional Integrada

FO/CP N2 Activitats De Gestió Administrativa (SEFED)

Programa SEFED (Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives) és un curs de gestió administrativa que utilitza la metodologia de la simulació d'empreses, per aprendre d'una manera pràctica, les tasques administratives i de gestió, obtenint un certificat de professionalitat de nivell 2.

CFGM en Assistència al Producte Gràfic Interactiu.

Aquests estudis capaciten per idear, organitzar i dur a terme les diferents fases d'un projecte gràfic interactiu, amb els controls de qualitat corresponents, fins a obtenir un producte adequat segons els objectius comunicatius inicials.

CFGM en Atenció a Persones en Situació de Dependència

Aquests estudis capaciten per atendre i tenir cura en la vida diària de persones i col·lectius amb necessitats especials de salut física, psíquica i social: persones grans, discapacitades, malaltes cròniques i convalescents, aplicant les estratègies i els procediments més adequats per mantenir-ne i millorar-ne l’autonomia personal, les relacions amb l’entorn i la inserció ocupacional.

CFGM en Cures Auxiliars d’Infermeria

Aquests estudis capaciten per fer cures auxiliars d'infermeria; controlar les condicions sanitàries de l'entorn i del material o l'instrumental sanitari, i portar a terme tasques relacionades amb l'instrumental d'equips de salut bucodental.

CFGM en Electromecànica de Vehicles Automòbils

Aquests estudis capaciten per realitzar operacions de manteniment, muntatge d'accessoris i transformacions a les àrees de mecànica, hidràulica, pneumàtica i electricitat del sector de l’automoció, ajustant-se a procediments i temps establerts, i complint amb les especificacions de qualitat, seguretat i protecció ambiental.

CFGM en Farmàcia i Parafarmàcia

La competència general d'aquest títol consisteix a assistir en la dispensació i elaboració de productes farmacèutics i afins, tant en l'àmbit comunitari com hospitalari; realitzar la venda de productes parafarmacèutics fomentant la promoció de la salut; executar tasques administratives i de control de magatzem, i complir amb les especificacions de qualitat, seguretat i protecció ambiental.

CFGM en Gestió Administrativa

Aquests estudis capaciten per dur a terme operacions de gestió administrativa en l'àmbit públic i privat, d’acord amb la legislació vigent, de forma eficaç i amb qualitat de servei.

CFGM en Perruqueria i Cosmètica Capil·lar

Aquests estudis capaciten per potenciar la imatge personal i assessorar el client; aplicar tècniques de perruqueria per a l’atenció i l’embelliment del cabell i tècniques complementàries de manicura, pedicura, arranjament i rasurat de barba i bigoti —en condicions de qualitat, seguretat i higiene òptimes—, i administrar, gestionar i comercialitzar un establiment de perruqueria optimant el desenvolupament de l’activitat empresarial sota la supervisió corresponent.

CFGM en Serigrafia Artística

Aquests estudis capaciten per preparar pantalles d'impressió serigràfica; dominar el procediment d'elaboració de matrius i estampació serigràfica, i conèixer els procediments tradicionals i actuals de la serigrafia artística, les especificacions tècniques dels materials i les possibilitats d'utilització.

CFGM en Sistemes Microinformàtics i Xarxes

Aquests estudis capaciten per instal·lar, configurar i mantenir sistemes microinformàtics, aïllats o en xarxa, així com xarxes locals en petits entorns, assegurant-ne la funcionalitat i aplicant els protocols de qualitat, seguretat i respecte al medi ambient establerts.

CFGS en Automatització i Robòtica Industrial

Aquests estudis capaciten per desenvolupar i gestionar projectes de muntatge i manteniment d'instal·lacions automàtiques de mesura, regulació i control de processos en sistemes industrials, així com supervisar o executar el muntatge, el manteniment i la posada en marxa d'aquests sistemes; respectant criteris de qualitat, seguretat i respecte al medi ambient i al disseny per a tots.