Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rieres, torrents i fonts Els torrents i rieres són els elements que configuren la xarxa hidrogràfica del nostre municipi, juntament amb les fonts naturals i les capes freàtiques del subsòl. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rieres, torrents i fonts

Els torrents i rieres són els elements que configuren la xarxa hidrogràfica del nostre municipi, juntament amb les fonts naturals i les capes freàtiques del subsòl.

La xarxa fluvial té una longitud d'uns 122 km i tots els torrents tributen les seves aigües a la riera de Rubí, la qual és un afluent del riu Llobregat.

Des del Servei de Medi Natural es treballa per mantenir i recuperar les condicions naturals d'aquests cursos fluvials, treballant conjuntament amb l'Agència Catalana de l'Aigua, afavorint la vegetació de ribera pròpia d'aquests espais i característica de Rubí com ara el vern (Alnus glutinosa), el freixe (Fraxinus angustifolia), l'àlber (Populus alba), el pollancre (Populus nigra) i diferents salzes (Salix atrocinerea, Salix elaeagnos Salix purpurea).

 

torrent.JPG

 

Enllaços relacionats

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
2