Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Patrimoni El patrimoni natural de Rubí el conformen aquells elements naturals amb singularitat estètica o científica constituïts per formacions físiques i/o biològiques, i també els llocs o zones naturals de valor excepcional des del punt de vista científic, conservacionista o estètic. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Patrimoni

El patrimoni natural de Rubí el conformen aquells elements naturals amb singularitat estètica o científica constituïts per formacions físiques i/o biològiques, i també els llocs o zones naturals de valor excepcional des del punt de vista científic, conservacionista o estètic.

Rubí conserva al seu terme abundants restes de la vida del passat. Les mostres de la vida tradicional se succeeixen en alguns punts del seu municipi, amb les cases de pagès. El Pla especial i Catàleg de construccions situades en el sòl no urbanitzable de Rubí és un document normatiu aprovat l’any 2016 amb l’objecte de regular el marc legal i les actuacions a realitzar a les 17 masies que es troben incloses. Les raons per a incloure una edificació al catàleg són: arquitectòniques, històriques, mediambientals, paisatgístiques i socials.

 

Enllaços relacionats

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
4