Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi ambient La conservació del medi ambient local, entès com l’entorn urbà i natural del municipi, ajuda a garantir la millora del desenvolupament sostenible a nivell global, contribuint així a la lluita contra el canvi climàtic. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Medi ambient

La conservació del medi ambient local, entès com l’entorn urbà i natural del municipi, ajuda a garantir la millora del desenvolupament sostenible a nivell global, contribuint així a la lluita contra el canvi climàtic.

Per tal d’assolir aquest compromís, l'Àrea de Sostenibilitat i Serveis Municipals té competències en la gestió dels residus, el cicle de l'aigua, la millora de la qualitat ambiental (contaminació acústica, reducció del soroll, qualitat de l’aire, contaminació lumínica), el manteniment i preservació del medi natural i la difusió d’informació, sensibilització i educació ambiental entre la ciutadania. Així mateix col·labora amb altres serveis de l’Ajuntament per tal de garantir unes polítiques municipals que permetin avançar cap a una ciutat més sostenible per a tots els rubinencs i les rubinenques.

 

Dia Mundial del Medi Ambient

 
Enllaços relacionats

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
7