Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació i sensibilització ambiental Des de l'Ajuntament de Rubí es fomenten diverses iniciatives per promoure l'educació ambiental. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Educació i sensibilització ambiental

Des de l'Ajuntament de Rubí es fomenten diverses iniciatives per promoure l'educació ambiental.

Dia de la Terra

Cada 22 d'abril, des de l'any 2014, a Rubí se celebra el Dia de la Terra amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de protegir el planeta.

Escoles Verdes de Rubí

Escoles Verdes és un programa impulsat des de la Generalitat de Catalunya per tal de donar suport als centres educatius que vulguin incorporar els valors de l'educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits del centre.

Apadrinament de zones naturals

El projecte d'Apadrinament de zones naturals es va iniciar el curs 2010/2011 amb la voluntat que els centres educatius que hi participen coneguin una zona natural propera al seu centre i s'impliquin en la seva millora i conservació.

Exposicions mediambientals

De grans dimensions, divulgatives i pedagògiques; són un recurs que ens permet transmetre informació sobre la gestió dels residus i el seu impacte ambiental.

Activitats per a infants i joves

Propostes educatives per a infants i joves de temàtiques mediambientals, que inclouen el material necessari per dur-les a terme: recursos, jocs, preguntes guia, argumentaris...

Geocatxing a Rubí

El medi natural de Rubí està ple de tresors. Aprofita aquest joc de geolocalització per descobrir-los. És una excusa fantàstica perquè nens i adults gaudeixin de la natura.