Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació i sensibilització ambiental Des de l'Ajuntament de Rubí es fomenten diverses iniciatives per promoure l'educació ambiental. https://www.rubi.cat/ca/temes/medi-ambient/educacio-i-sensibilitzacio-ambiental/@@images/image/preview

Educació i sensibilització ambiental

Des de l'Ajuntament de Rubí es fomenten diverses iniciatives per promoure l'educació ambiental.

Educació i sensibilització ambiental

L’educació ambiental persegueix formar les persones en els problemes medi ambientals que crea el model de vida actual i mostrar les vies a seguir per tal de solucionar-los.

Escoles Verdes de Rubí

Escoles Verdes és un programa impulsat des de la Generalitat de Catalunya per tal de donar suport als centres educatius que vulguin incorporar els valors de l'educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits del centre.

Apadrinament de zones naturals

El projecte d'Apadrinament de zones naturals es va iniciar el curs 2010/2011 amb la voluntat que els centres educatius que hi participen coneguin una zona natural propera al seu centre i s'impliquin en la seva millora i conservació.

Dia de la Terra

La celebració del Dia de la Terra pretén ampliar i diversificar el moviment ambiental a tot el món per construir un medi ambient saludable i sostenible; abordar el canvi climàtic, i protegir la Terra per a les generacions futures.

Exposició 'La vida de l’aigua'

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ha estat un dels equipaments de la província de Barcelona que ha acollit l'exposició 'La vida de l’aigua'.