Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Exposicions mediambientals De grans dimensions, divulgatives i pedagògiques; són un recurs que ens permet transmetre informació sobre la gestió dels residus i el seu impacte ambiental. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Exposicions mediambientals

De grans dimensions, divulgatives i pedagògiques; són un recurs que ens permet transmetre informació sobre la gestió dels residus i el seu impacte ambiental.

... i trio perquè em toca!


Aquesta exposició mostra el recorregut dels residus de cada fracció, de quina manera es tracten, i quins beneficis se’n deriven de la seva correcta gestió. Està formada per 6 plafons i va acompanyada d’una guia amb activitats per a primària i secundària per treure el màxim profit a l’exposició. 

 

Fes rutllar el cicle de la matèria orgànica


A través de fotografies i textos informatius breus té com a objectiu donar a conèixer el cicle de la matèria orgànica, les vies de tractament i quins són els beneficis que se’n deriven de la seva correcta gestió. Està formada per 7 plafons i va acompanyada d’una guia amb activitats per a primària i secundària per aprofundir i consolidar els continguts de l’exposició. 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0