Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Urbanitzacions Rubí disposa d’un total de 13 urbanitzacions, amb una extensió total conjunta que gairebé duplica la del nucli urbà central i els polígons. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Urbanitzacions

Rubí disposa d’un total de 13 urbanitzacions, amb una extensió total conjunta que gairebé duplica la del nucli urbà central i els polígons.

Les urbanitzacions de Rubí són: Els Avets, Can Balasc (no urbanitzable), Can Barceló, Can Barceló (no urbanitzable), Can Mir, Can Serrafossà, Can Serrafossà (no urbanitzable), Can Serrallac (no urbanitzable), Can Solà, Can Ximelis, Castellnou ─sectors A, B, C i D─, Sant Muç i Tres Camins (no urbanitzable).

L’Ajuntament posa a disposició dels veïns i veïnes de les urbanitzacions diversos canals per informar-se i comunicar-se directament amb l’administració. A banda de la Taula d’urbanitzacions, constituïda a l’octubre de 2019, s’ha habilitat una adreça de correu per recollir les consultes i demandes del veïnat (urbanitzacions@ajrubi.cat).

La ciutadania també pot notificar incidències a l’espai públic de manera àgil a través de l’app mòbil Rubí Ciutat. I a la portada de la web de l'Ajuntament es pot consultar la informació que genera l’estació meteorològica instal·lada a tocar de la carretera de Martorell.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
5