Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí col·labora amb el projecte Enginyeria de dades del Grau d’Enginyeria de Dades de la UAB Un grup de quatre estudiants del grau proposaran solucions per focalitzar millor els serveis que s’ofereixen a les empreses de la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí col·labora amb el projecte Enginyeria de dades del Grau d’Enginyeria de Dades de la UAB

Un grup de quatre estudiants del grau proposaran solucions per focalitzar millor els serveis que s’ofereixen a les empreses de la ciutat

L'alumnat fent una presentació.
L'alumnat fent una presentació

Rubí Empresa participa al projecte Enginyeria de dades del Grau d’Enginyeria de Dades de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La col·laboració s’emmarca en la línia de treball Coneixement Connectat i el programa Prospecció Relacional i analítica de la Taula de la Competitivitat Industrial de Rubí (TCIR).

El projecte Enginyeria de dades permet que diferents organitzacions de l’àmbit públic i privat proposin reptes de negoci per tal de que l’alumnat desenvolupi projectes basats en dades del món real. En el cas de Rubí, un grup de quatre estudiants del grau proposaran solucions per focalitzar millor els serveis que s’ofereixen a les empreses de la ciutat. El principal objectiu del repte és que Rubí Empresa pugui millorar la planificació de les accions i ajustar-les millor al teixit empresarial, per oferir una atenció encara més personalitzada i centrada en aquelles empreses que més ho puguin necessitar.

Amb aquesta col·laboració, s’aprofundeix en la millora de les polítiques públiques a través de l’anàlisi de dades i es dona suport a l’alumnat, que pot treballar en casos reals.

Dijous, en el marc de la fira de MEMEnginy, els i les estudiants van fer una presentació pública dels reptes que s’havien proposat i del plantejament sobre com treballar i desenvolupar el repte proposat.

 

Objectius de Desenvolupament sostenible