Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira Rubí Forma’t facilita eines a les empreses per millorar la seva competitivitat a través de la formació El programa d’activitats dedicades al teixit empresarial l’encapçala Lluís Soldevila Vilasís, CEO d’Acktitude, que hi impartirà dijous 21 de març una xerrada sobre el lideratge digital https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Fira Rubí Forma’t facilita eines a les empreses per millorar la seva competitivitat a través de la formació

El programa d’activitats dedicades al teixit empresarial l’encapçala Lluís Soldevila Vilasís, CEO d’Acktitude, que hi impartirà dijous 21 de març una xerrada sobre el lideratge digital

La Fira Rubí Forma’t facilita eines a les empreses per millorar la seva competitivitat a través de la formació.

Rubí Forma’t, que tindrà lloc els dies 20 i 21 de març a l’edifici Rubí Forma, ofereix a les empreses l'oportunitat de conèixer eines i recursos per a la contractació i qualificació de la seva plantilla. El teixit empresarial també hi podrà, contactar amb centres de formació per captar i formar futurs treballadors/res, reclutar talent en oficis i professions amb més demanda i de difícil cobertura i conèixer programes que ofereixen subvencions per a la  contractació.

La fira de la FP també proposa, dins del programa d’activitats paral·leles, una matinal dedicada específicament al món empresarial, dijous 21 de març.  Lluís Soldevila Vilasís; CEO d’Acktitude, professor de transformació digital a ESADE Business School i director dels programes de Management a l’IE  hi impartirà la xerrada «Digital Thinking: els deu trets del líder digital» (11 h). Soldevila és un conferenciant internacional i està considerat un dels deu millors del món de motivació i lideratge digital en parla hispana. En aquesta sessió exposarà els deu trets que tot líder digital ha de dominar per poder implementar amb èxit la transformació digital a la seva organització.

 La jornada haurà començat a les 9 h amb una taula rodona sobre l’FP Dual amb Tomàs Marín Sánchez, tècnic docent de la Unitat FCT - Dual de la Direcció General d'FP; Anna Torredeflot i Barrufet, CEO–directora de RH de Vak kimsa; Cristian Gracia Toribio, alumne d'FP dual, i Jacint Mauri Carrabina, coordinador d'FP dual de l'Institut J. V. Foix. La taular rodona, moderada per la periodista de Ràdio Rubí Belén Tierno Nebot, explicaran les novetats sobre l'FP dual per al curs vinent i les experiències i valoracions des de la perspectiva de l'empresa i de l'estudiant.

La Fira d'orientació i formació Rubí Forma't 2024 és una iniciativa de l’Ajuntament de Rubí, organitzada des del Consell de l' FP, amb la participació de diferents àrees de l’Ajuntament. Compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració  d’empreses i entitats públiques i privades del territori.

Com cada any, la fira mostrarà tota l’oferta formativa de Formació Professional (FP) integrada de Rubí. La proposta s’ha organitzat des del Consell de la Formació Professional de Rubí, amb la col·laboració de diferents àrees municipals, i s’adreça a estudiants de totes les edats, treballadors/ores en actiu o en situació de desocupació temporal, famílies, professionals de l'educació, orientadors/ores, empreses i ciutadania en general. Els i les visitants hi trobaran una mostra d’oficis i professions amb expositors organitzats per sectors professionals, amb centres formatius i empreses, que permetrà acostar-se a les diferents especialitats formatives i conèixer les sortides professionals que ofereixen. Cada sector oferirà també demostracions d’oficis. Els sectors representats són Indústria del metall i mobilitat, Salut i atenció a les persones, Oci i benestar, Energia i aigua, Informàtica i comunicacions, Serveis a les empreses, Artístic i Químic.

Tota la informació de la fira es pot consultar a www.rubi.cat/firaFP

Objectius de Desenvolupament sostenible