Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Estacionament de vehicles per a persones amb discapacitat legalment reconeguda La targeta d'aparcament individual i la reserva d'estacionament per a persones amb discapacitat són eines per a garantir la igualtat d'oportunitats i la mobilitat de les persones amb discapacitat reconeguda. En aquest apartat, podràs accedir a la informació per a poder fer les sol·licituds corresponents . https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Estacionament de vehicles per a persones amb discapacitat legalment reconeguda

La targeta d'aparcament individual i la reserva d'estacionament per a persones amb discapacitat són eines per a garantir la igualtat d'oportunitats i la mobilitat de les persones amb discapacitat reconeguda. En aquest apartat, podràs accedir a la informació per a poder fer les sol·licituds corresponents .

Targeta d'aparcament individual per a persones amb discapacitat

Per demanar la targeta d’aparcament individual per a persones amb discapacitat cal emplenar la sol·licitud indicant les dades personals de la persona sol·licitant. En el cas que la persona sol·licitant tingui una incapacitació reconeguda o sigui menor d’edat, també s’hauran d’emplenar les dades de la persona representant legal.

A més, cal adjuntar:

  • Fotocòpia del Certificat de Reconeixement de Grau de Discapacitat, del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.
  • Fotocòpia del DNI o permís de residència de la persona sol·licitant i de la persona representant legal (en el cas que la persona sol·licitant tingui una sentència d’incapacitació o sigui menor d’edat).
  • 2 fotografies de carnet de la persona sol·licitant.
  • En el cas que persona sol·licitant tingui una sentència d’incapacitació o poders legals, també cal aportar-los.
  • En el cas que la targeta es demani com a titular conductor, fotocòpia del permís de conduir de la persona sol·licitant.

         

Reserva d'estacionament per a persones amb discapacitat

Consulta tota la informació sobre els aparcaments reservats per a persones amb discapacitat aquí.

Per poder sol·licitar una reserva d'estacionament, és necessari complir els següents requisits:

  • En el cas de menors d'edat o titulars conductors, Certificat de Reconeixement de Grau de Discapacitat amb un mínim del 33%.
  • En el cas de persones majors d'edat i titulars no conductors, Certificat de Reconeixement de Grau de Discapacitat amb un mínim del 65%. 
  • En tots els casos, Barem de Mobilitat (indicat al mateix Certificat) aprovat amb un mínim de 7 punts.

       

On fer el tràmit:


  • OAC del Centre. C. Narcís Menard, 13-17 (davant l’Ajuntament)

Demana cita prèviaT'ha estat útil aquesta pàgina?

2
3