Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taula d'Atenció a la Diversitat Funcional La Taula d'Atenció a la Diversitat Funcional es va crear el 2016 amb la voluntat d'esdevenir un espai de trobada i treball entre els agents clau que treballen amb el col·lectiu de persones amb diversitat funcional ─entitats, serveis i recursos de la ciutat─, així com els representants del govern i les formacions polítiques amb representació municipal. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Taula d'Atenció a la Diversitat Funcional

La Taula d'Atenció a la Diversitat Funcional es va crear el 2016 amb la voluntat d'esdevenir un espai de trobada i treball entre els agents clau que treballen amb el col·lectiu de persones amb diversitat funcional ─entitats, serveis i recursos de la ciutat─, així com els representants del govern i les formacions polítiques amb representació municipal.

Aquest òrgan, promogut i gestionat per l'Ajuntament, és el principal ens de representació i participació en aquesta matèria.

Els objectius de la taula són:

  • Informar de les actuacions relacionades amb la diversitat funcional que s’estan portant a terme des de l’Ajuntament i altres serveis.
  • Donar veu a les propostes i demandes dels agents clau de l’àmbit de la diversitat funcional participants a la taula.
  • Recollir les propostes sorgides viables i valorar la seva implementació.
  • Compartir el treball i les experiències per millorar l’atenció a les persones amb diversitat funcional.

   

Una de les reunions de la Taula d'Atenció a la Diversitat Funcional

   

En el marc de la primera taula, va sorgir la demanda de fer una anàlisi de la situació de Rubí en matèria de diversitat funcional, que va donar lloc a la diagnosi publicada el 2017, així com la necessitat d'obrir una oficina que centralitzés l'atenció al col·lectiu (OADF) i d'impulsar un catàleg de serveis.

La taula es reuneix com a mínim un cop l'any.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0