Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taula d'Atenció a la Diversitat Funcional La Taula d'Atenció a la Diversitat Funcional es va crear el 2016 amb la voluntat d'esdevenir un espai de trobada i treball entre els agents clau que treballen amb el col·lectiu de persones amb diversitat funcional ─entitats, serveis i recursos de la ciutat─, així com els representants del govern i les formacions polítiques amb representació municipal. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Taula d'Atenció a la Diversitat Funcional

La Taula d'Atenció a la Diversitat Funcional es va crear el 2016 amb la voluntat d'esdevenir un espai de trobada i treball entre els agents clau que treballen amb el col·lectiu de persones amb diversitat funcional ─entitats, serveis i recursos de la ciutat─, així com els representants del govern i les formacions polítiques amb representació municipal.

Aquest òrgan, promogut i gestionat per l'Ajuntament, és el principal ens de representació i participació en aquesta matèria.

Els objectius de la taula són:

  • Informar de les actuacions relacionades amb la diversitat funcional que s’estan portant a terme des de l’Ajuntament i altres serveis.
  • Donar veu a les propostes i demandes dels agents clau de l’àmbit de la diversitat funcional participants a la taula.
  • Recollir les propostes sorgides viables i valorar la seva implementació.
  • Compartir el treball i les experiències per millorar l’atenció a les persones amb diversitat funcional.

 

Taula d'atenció a la diversitat funcional

 

En el marc de la taula, va sorgir la demanda de fer una anàlisi de la situació de Rubí en matèria de diversitat funcional, que va donar lloc a la diagnosi publicada el 2017, així com la necessitat d'obrir una oficina que centralitzés l'atenció al col·lectiu (OADF) i d'impulsar un catàleg de serveis.

La taula es reuneix com a mínim un cop l'any.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0