Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oficina d'Atenció a la Diversitat Funcional (OADF) L'Oficina d'Atenció a la Diversitat Funcional (OADF) és un espai municipal de referència especialitzat en l'àmbit de la diversitat funcional. https://www.rubi.cat/ca/temes/diversitat-funcional/atencio-a-la-diversitat-funcional/oficina-datencio-a-la-diversitat-funcional-oadf/@@images/image/preview

Oficina d'Atenció a la Diversitat Funcional (OADF)

L'Oficina d'Atenció a la Diversitat Funcional (OADF) és un espai municipal de referència especialitzat en l'àmbit de la diversitat funcional.

La seva funció és atendre les persones amb diversitat funcional i les seves famílies amb la finalitat d'informar-les, assessorar-les i ajudar-les en la tramitació de recursos, prestacions i serveis. 

L'OADF es va posar en marxa a principis de 2017 amb l'objectiu de donar una resposta centralitzada a un col·lectiu que representa el 5,5% de la població de Rubí ─segons dades de 2015.  
  

Què ofereix l'OADF?


  • Informació, orientació i assessorament a la ciutadania sobre els recursos, serveis i prestacions.
  • Suport en procediments i tràmits en l'àmbit de la diversitat funcional.
  • Suport i coordinació a professionals i entitats.
  • Suport i participació en accions de desenvolupament en l'àmbit de la diversitat funcional al municipi, en col·laboració i treball en xarxa amb la resta de serveis municipals.
  • L'OADF també ofereix una guia de serveis i recursos recollits en un catàleg de serveis que es pot consultar tant a la mateixa oficina com en línia.  

 

Catàleg de serveis


Cataleg diversitat funcionalL'Ajuntament de Rubí va editar el 2017 un catàleg que ofereix informació de manera estructurada de recursos, serveis i prestacions en matèria de diversitat funcional, tant del municipi de Rubí com d'altres poblacions properes. Inclou una breu descripció de cadascun, especifica qui se’n pot beneficiar i la informació de contacte per fer-ne ús. 

Consulta'l en línia

Descarrega'l en PDF

 

    

Adreça i horari


 Dilluns i dimarts de 16 a 19 h (amb cita prèvia) 
 Edifici de Serveis a les Persones (c. General Prim, 33-35, 2n)

 Dimecres, dijous i divendres de 8.30 a 15 h  
 OAC Les Torres (rambleta de Joan Miró, s/n)

 93 588 70 00, extensió 2607
 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

4
0