Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Club Hortizó 1994 El Club Esportiu Horitzó 1994 és una entitat sense ànim de lucre, en forma de club esportiu, dedicada exclusivament a la promoció i a la divulgació de l’activitat física i esportiva, adaptada a persones amb diversitat funcional, ja sigui aquesta una discapacitat o una malaltia discapacitant. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Club Hortizó 1994

El Club Esportiu Horitzó 1994 és una entitat sense ànim de lucre, en forma de club esportiu, dedicada exclusivament a la promoció i a la divulgació de l’activitat física i esportiva, adaptada a persones amb diversitat funcional, ja sigui aquesta una discapacitat o una malaltia discapacitant.

L'entitat entén l’exercici físic adaptat com una forma de millorar la qualitat de vida d’aquest grup de persones ja que, al mateix temps que s’exercita el cos, millora l’aspecte psicològic i s’estableixen relacions socials que abans no tenien.

 

Activitat Municipi Instal·lació Dies i horaris Persones destinatàries
Bàsquet Rubí INS La Serreta Rubí Dissabtes, de 10.30 a 11.45 h Persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental que vulguin iniciar-se en el bàsquet. A partir de 8 anys i sense límit superior d'edat. Obert a totes les poblacions.
Bàsquet Competició Terrassa Pavelló Municipal de Sant Llorenç i pistes C. N. Terrassa Dilluns (19 a 20 h), dimecres i divendres (19.30 a 20.45 h) Persones amb discapacitats intel·lectuals o malalties mentals que vulguin competir. Obert a totes les poblacions. A partir de 10 anys i sense límit superior. Hi ha 2 equips de nivell diferent. Els dos equips participen en les competicions organitzades per la Federació ACELL.
Boccia Competició Terrassa Prodis. Centre de Paràlisi Cerebral Reina de la Pau Dijous, de 16.45 a 18.15 h Persones amb paràlisi cerebral, dany cerebral adquirit o grans discapacitats físiques que vulguin competir en l'esport de la boccia. A partir de 14 anys i sense límit superior. Obert a totes les poblacions. L'equip de competició participa en la Lliga Catalana de la FECPC.
Futbol Competició Horitzó-Can Mir Rubí CEF CAN Mir Dimarts i dijous, de 17.30 a 18.30 h Persones amb diversitat funcional física, paràlisis cerebral o discapacitat intel·lectual, que puguin jugar a futbol.
Hidroteràpia Neuromusculars Rubí Piscina Municipal de Can Rosés Dilluns, de 12 a 13 h Persones amb discapacitats neurològiques o traumatològiques cròniques. Ex: fibromiàlgia, esclerosi múltiple, artritis, artrosi, escoliosi, etc. Obert a totes les poblacions. Sense límits d'edats.
Natació 1 Rubí Piscina Municipal de Can Rosés Dijous, de 18.15 a 19 h Persones amb discapacitats diverses. Obert a tots els municipis. A partir de 8 anys.
Natació 2 Rubí Piscina Municipal de Can Rosés Dijous, de 19 a 19.45 h Persones amb discapacitats diverses. Obert a tots els municipis. A partir de 8 anys.
Natació 3 Rubí Piscina Municipal de Can Rosés Dissabtes, de 9.15 a 10 h Persones amb discapacitats diverses. Obert a tots els municipis. A partir de 8 anys.
TAI Rubí Rubí Piscina Municipal Can Rosés Dissabtes, de 8.45 a 14 h Teràpia rehabilitadora individual, oberta a qualsevol edat i a qualsevol tipus de discapacitat, realitzada per fisioterapeutes durant 45 minuts. Obert a totes les poblacions.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0