Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Casal d'estiu de l'AMPA del CEE de Ca n'Oriol Des del 2016, el Centre d'Educació Especial de Ca n'Oriol forma part de l'oferta de casals d'estiu gràcies a la iniciativa de l'AMPA de l'escola i el suport econòmic de l'Ajuntament de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Casal d'estiu de l'AMPA del CEE de Ca n'Oriol

Des del 2016, el Centre d'Educació Especial de Ca n'Oriol forma part de l'oferta de casals d'estiu gràcies a la iniciativa de l'AMPA de l'escola i el suport econòmic de l'Ajuntament de Rubí.

El casal d'estiu està pensat per donar un servei d'oci adaptat a les necessitats de nois i noies amb discapacitat de 3 a 21 anys. 

Els/les monitors/es i director/a del casal són en la seva gran majoria monitors/es de menjador del centre d'educació especial i del casal dels dissabtes, fet que facilita el coneixement dels infants i de les seves necessitats. La ràtio de professionals/persones usuàries es de 1/3 aproximadament, i això permet  oferir un servei de qualitat i garanties en el desenvolupament del casal.

La proposta té una durada de quatre setmanes i s'acostuma a desenvolupar en dues modalitats, només matins o tot el dia. Inclou ruta de transport i menjador (per a les persones usuàries que es queden a menjar). S'ofereixen aproximadament 40 places per setmana.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
1