Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cicle d'Exposicions Contemporànies La programació del Celler s’articula amb l’objectiu de dotar Rubí d’un centre de cultura contemporània que promogui iniciatives de difusió, creació i producció culturals de caire contemporani. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Cicle d'Exposicions Contemporànies

La programació del Celler s’articula amb l’objectiu de dotar Rubí d’un centre de cultura contemporània que promogui iniciatives de difusió, creació i producció culturals de caire contemporani.

La missió del centre és la de crear i difondre activitats culturals contemporànies. Entre els objectius principals en destaquen:

  • Ser un punt de trobada d’artistes i creadors, un espai d’exhibició, d’intercanvi d’experiències, de transversalitat creativa i de diàleg en l’àmbit de la cultura contemporània. 

  • Reforçar xarxes i teixits culturals de la ciutat per tal de convertir-se en referents per a la generació de nous continguts basats en l’excel·lència i la qualitat.

  • Promoure la hibridació artística i multidisciplinària a través de les arts visuals i escèniques, la música contemporània i el videoart i els seus nexes amb el pensament contemporani.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
5