Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Setmana del Vi La fira es complementa amb activitats culturals al Celler, que conformen la Setmana del vi de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Setmana del Vi

La fira es complementa amb activitats culturals al Celler, que conformen la Setmana del vi de Rubí.

Dilluns 23 d'octubre

Bruce & Wines

El tast de vins més rocker. El Sommelier Toni Albiol, Millor Sommelier de Catalunya 2023 i 3er Millor Sommelier d'Espanya 2023, és un gran fan del Boss i oferirà un tast de nou vins harmonitzats amb alguns dels temes més icònics de Bruce Springsteen.

Hora: 19.30 h
Preu: 20 €
Inscripció prèvia

 

Dimarts 24 d'octubre

Taula rodona: Les catedrals del vi

Catalunya va viure a finals del segle XIX i primers del XX un gran auge del moviment cooperativista: la unió feia la força, i petits pagesos i pageses es van unir per poder reivindicar la seva feina i poder millorar les seves condicions de vida. Acompanyant aquest moment social i econòmic, neixen les catedrals del vi, cellers cooperatius modernistes que, en una gran part, va idear i construir l'arquitecte vallenc Cèsar Martinell, deixeble de Gaudí.

Els periodistes i ànimes del portal enoturista.cat, David Jobé i Judith Cortina, presentaran i dinamitzaran la taula rodona sobre la història de les catedrals del vi a Catalunya: el cas del Celler de Rubí.

Hora: 19.30 h
Preu: Gratuït
Inscripció prèvia

 

Dimecres 25 d'octubre

Tast guiat de vins Premis Vinari

Maridatge de formatges i vins dels Premis Vinari
Hora: 19.30 h
Preu: 20 €
Inscripció prèvia

Tast de vins Premis Vinari
Hora: 20 h
Preu: 10 €
Inscripció prèvia

 

Dijous 26 d'octubre

ViViVi

Espectacle de cordes i caves. La sommelier, Clara Antúnez, ens embriaga amb les històries que hi ha al darrere d’alguns vins, mentre un violí i un violoncel ens fan viatjar per la història de la música. Una dansa de caves i sons que ens toca l’ànima. Genuí, vibrant, gustós!

Hora: 19.30 h
Preu: 20 €
Inscripció prèvia

 

Divendres 27 d'octubre

Inauguració de la Fira del VI

Hora: 19 h

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
5