Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NadalARTS La iniciativa NadalARTS decorarà 150 establiments comercials de la ciutat amb obres inèdites sobre els vidres dels aparadors. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

NadalARTS

La iniciativa NadalARTS decorarà 150 establiments comercials de la ciutat amb obres inèdites sobre els vidres dels aparadors.

El NadalARTS compta amb la complicitat del col·lectiu d’il·lustradors i il·lustradores locals C.I.R.C. i l’escola d’art i disseny municipal edRa que decoraran els vidres dels aparadors fent servir rotuladors blancs i daurats, esprais i/o la tècnica de l'estampació. Les obres es podran veure durant tota la campanya de Nadal.

La convocatòria oberta a tots els establiments comercials de Rubí ja té els 150 establiments que es decoraran de manera gratuïta. Com a màxim es decorarà un aparador estàndard per cada comerç, de mida aproximada de 2 x 1,5 metres, a criteri de l'artista. La distribució dels comerços que es pintaran es realitzarà de forma aleatòria, entre edRa i els i les artistes.

La proposta és una de les accions que es duran a terme aquest any per dinamitzar la campanya comercial de Nadal amb l’objectiu d’animar a la ciutadania a passejar per la ciutat i acostar-se al comerç de proximitat a fer les seves compres.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
0