Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Com obrir un comerç a Rubí L'Àrea d'Indústria, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament de Rubí ofereix diferents informacions, serveis i recursos a les persones emprenedores que vulguin obrir un comerç a Rubí. https://www.rubi.cat/ca/temes/comerc/com-obrir-un-comerc-a-rubi/@@images/image/preview

Com obrir un comerç a Rubí

L'Àrea d'Indústria, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament de Rubí ofereix diferents informacions, serveis i recursos a les persones emprenedores que vulguin obrir un comerç a Rubí.

Guia Com obrir un comerç a Rubí


Com obrir un comerç a RubíAquí trobaràs de manera senzilla i clara quins són els passos que cal seguir per obrir un establiment comercial a la ciutat i on cal fer tots els tràmits (accés a la guia).

 

 

 

Mapa de locals comercials disponibles


Aquest mapa s’ha elaborat a partir de les dades disponibles als diferents portals immobiliaris, la informació facilitada per les immobiliàries de la ciutat que han col·laborat en el projecte i la informació recollida fent treball de camp. S’hi poden cercar locals per modalitat lloguer o venda, per ubicació geogràfica i per preu (accés al mapa).

 

Mapa del mix comercial de Rubí


Aquest mapa s’ha elaborat a partir del cens d’activitats de la ciutat i permet veure els establiments per activitats, en una llista i en el plànol (accés al mapa).

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0