Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Publicacions monogràfiques En aquest apartat es recullen les publicacions puntuals, generalment de caràcter monogràfic, que ha anat fent l'Observatori de la Ciutat en el decurs de la seva trajectòria. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Publicacions monogràfiques

En aquest apartat es recullen les publicacions puntuals, generalment de caràcter monogràfic, que ha anat fent l'Observatori de la Ciutat en el decurs de la seva trajectòria.

La majoria són publicacions sobre Rubí en exclusiva, a excepció de la publicació Indicadors Estratègics Municipals  2007, que és una publicació que compara els municipis que conformen la xarxa El Perfil de la Ciutat, feta conjuntament amb aquests ajuntaments.

 

Indicadors Estratègics Municipals (2007)

Aquesta investigació, i els sis informes resultants, és el fruit de la col·laboració de l'Observatori de la Ciutat amb altres nou observatorios d'altres tantes ciutats de tipus mitjà de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, que integren la xarxa 'El perfil de la Ciutat', i que tenen com objectiu desenvolupar metodologias, indicadors i mètodes que permetin comparar la qualitat de vida d'aquestes ciutats.

Col·lecció Rubidades

Rubidades és la principal publicació de la primera època de l'Observatori de la Ciutat, fins l'any (1997-2004), quan era l'Observatori de Promoció Econòmica i Ocupació.

Economia

Pots consultar els següents documents: l'Estudi de l'evolució dels sectors econòmics a Rubí i la Prospecció de necessitats en la indústria de Rubí.