Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Què és COLOR? Rubí vol reivindicar el color com a part de la seva identitat. Un color que ens parla de diversitat, de creativitat i talent, d’innovació, d’un espai urbà modern... Un color que defineix aquelles ciutats que miren cap al futur i que Rubí vol convertir en un nexe d’unió. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Què és COLOR?

Rubí vol reivindicar el color com a part de la seva identitat. Un color que ens parla de diversitat, de creativitat i talent, d’innovació, d’un espai urbà modern... Un color que defineix aquelles ciutats que miren cap al futur i que Rubí vol convertir en un nexe d’unió.

Logotip de Color

Rubí és una ciutat viva, que brilla i és color. Ho és des dels seus orígens: el seu nom deriva de l'antiga denominació llatina Rivo Rubeo, que descrivia al color de les terres argiloses de la riera, i encara ara el sentim vinculat a la imatge d'un vermell intens.

Amb la iniciativa COLOR, Rubí reivindica el color com un tret característic de la seva identitat, un símbol de la seva diversitat —a la ciutat conviuen més d'un centenar de nacionalitats— però també de la creativitat i el talent que circula pels seus carrers. És un color que uneix tradició i modernitat, que és història però sobretot futur, que dona vida a l'espai públic i el fa més atractiu per a les persones que l'habiten.

Amb aquests arguments, l'Ajuntament de Rubí ha impulsat durant el 2020 diverses actuacions a la via pública que tenen el color com a denominador comú. Com no podia ser d'una altra manera, ho ha fet de la mà de l'Escola d'Art i Disseny edRa, que s'ha encarregat de codificar els colors que ens definiran com a ciutat i de plasmar-los en un nou símbol: la imatge cenital d'una pedra preciosa; i també amb la col·laboració indispensable dels artistes locals, que han convertit edificis i carrers en un llenç a gran escala.

Però COLOR no acaba aquí. Vol traspassar fronteres, ser vehicle de valors i emocions, i convertir-se en un nexe d'unió entre ciutats.

Omplim la vida de colors!

    

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
3