Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projectes estratègics L'Ajuntament executa diversos projectes estratègics per la ciutat, fruit dels compromisos que el govern municipal ha assumit amb la ciutadania i que responen a la necessitat de treballar per un Rubí més amable, inclusiu i participat. https://www.rubi.cat/ca/ajuntament/projectes-estrategics/@@images/image/preview

Projectes estratègics

L'Ajuntament executa diversos projectes estratègics per la ciutat, fruit dels compromisos que el govern municipal ha assumit amb la ciutadania i que responen a la necessitat de treballar per un Rubí més amable, inclusiu i participat.

Pla de mandat 2019-2023

El Pla de mandat 2019-2023 recull les línies bàsiques que regiran la gestió del govern municipal durant aquesta legislatura.

Rubí Forma

Rubí Forma és el centre integral de formació de Rubí que agrupa les oficines de formació, informació i orientació, i inserció. Dona servei a persones en atur que busquen feina, a persones en actiu que volen millorar les seves competències i al teixit empresarial que busca personal o vol formar la seva plantilla.

Pla d'inversions

A través del Pla d’inversions, l'Ajuntament executa tot un seguit de projectes, molts dels quals són estratègics per a la transformació de la ciutat.