Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Forma Rubí Forma és el centre integral de formació de Rubí que agrupa les oficines de formació, informació i orientació, i inserció. Dona servei a persones en atur que busquen feina, a persones en actiu que volen millorar les seves competències i al teixit empresarial que busca personal o vol formar la seva plantilla. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Forma

Rubí Forma és el centre integral de formació de Rubí que agrupa les oficines de formació, informació i orientació, i inserció. Dona servei a persones en atur que busquen feina, a persones en actiu que volen millorar les seves competències i al teixit empresarial que busca personal o vol formar la seva plantilla.

 

Busques feina? Necessites millorar la teva formació? Vols informació i orientació?


A Rubí Forma tenim com a objectiu fomentar la inserció laboral i la promoció professional de la ciutadania de Rubí. Per aconseguir-ho oferim:

  • Informació i orientació: Informem, orientem i acompanyem les persones perquè trobin la seva fita professional i puguin, així, millorar i desenvolupar les competències d’accés a l’ocupació.
  • Formació: Impulsem la cultura de l’aprenentatge al llarg de la vida i oferim una formació reconeguda i homologada que afavoreixi l’accés al mercat laboral i la promoció professional.
  • Inserció: Vinculem el perfil professional de les persones demandants d’ocupació amb les ofertes de treball d’empreses de Rubí i la seva àrea d’influència.

 

Tens una empresa? Busques personal? Vols formar el teu equip? Necessites informació i assessorament?


A Rubí Forma tenim com a objectiu facilitar les estratègies d'apropament i de col·laboració amb les empreses en cas d'inserció i contractació.

 

Contacte


 Rubí Forma 
 Rambleta Joan Miró, s/n
 93 581 39 00
  

T'ha estat útil aquesta pàgina?

13
3