Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PRTR Espanya ha treballat intensament en un pla que permeti augmentar la productivitat i el creixement potencial, avançant cap a una Espanya verda, digital, inclusiva, amb més cohesió social i territorial i sense bretxes de gènere. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El PRTR

Espanya ha treballat intensament en un pla que permeti augmentar la productivitat i el creixement potencial, avançant cap a una Espanya verda, digital, inclusiva, amb més cohesió social i territorial i sense bretxes de gènere.

El Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència s'estructura al voltant de quatre eixos transversals que vertebraran la transformació del conjunt de l'economia i estan plenament alineats amb les agendes estratègiques de la UE, l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides: la transició ecològica, la transformació digital, la igualtat de gènere i la cohesió social i territorial. Aquests eixos guiaran tot el procés de recuperació, inspirant les reformes estructurals i les inversions que es posin en marxa, amb l'objectiu últim de recuperar el creixement, fomentar la creació d'empreses i accelerar la generació d'ocupació.

Aquests 4 eixos es concreten en 10 polítiques palanca i 30 components que articulen l'important programa de reformes i inversions amb l'horitzó 2023. Cada component es centra en un repte o objectiu concret i inclou reformes i inversions que, de manera coherent i complementària, hi contribueixen a assolir aquests objectius o superar els reptes. Per a tots ells, s'identifiquen les metes i les fites intermèdies, els resultats esperats, el nombre de beneficiaris, així com el cost detallat de cada element. 

    

Contingut relacionat

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0