Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Infant, vols conèixer com funciona l'Ajuntament? Cada curs, l'alumnat de 3r de Primària de la ciutat visita l'Ajuntament per conèixer com s'organitza i quines funcions realitza l'administració local. A causa de la situació sanitària generada per la COVID-19, aquesta activitat s'ha adaptat al format virtual. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Infant, vols conèixer com funciona l'Ajuntament?

Cada curs, l'alumnat de 3r de Primària de la ciutat visita l'Ajuntament per conèixer com s'organitza i quines funcions realitza l'administració local. A causa de la situació sanitària generada per la COVID-19, aquesta activitat s'ha adaptat al format virtual.

L’Ajuntament és la institució més propera que tenim els ciutadans i les ciutadanes. Cada poble i ciutat té el seu Consistori, que s’ocupa de resoldre els problemes dels veïns i veïnes que hi viuen, treballen, estudien i s'hi diverteixen, entre d'altres. En definitiva, s’encarrega d’organitzar els serveis que necessita la ciutadania i de procurar que a la ciutat  tot funcioni correctament. 

Saps on estava ubicat l'Ajuntament de Rubí fins a principis del segle XX? O quins són els elements que formen l'escut de la ciutat? Quantes persones creus que treballen al Consistori? En aquest vídeo, resolem aquestes i altres qüestions que es plantegen els i les alumnes de Rubí: 

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0