Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pronunciament de l'Ajuntament de Rubí en relació a l'afer Rubiales L’Ajuntament de Rubí expressa el seu rebuig a l’actitud del president de la Reial Federació Espanyola de Futbol mitjançant un comunicat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Pronunciament de l'Ajuntament de Rubí en relació a l'afer Rubiales

L’Ajuntament de Rubí expressa el seu rebuig a l’actitud del president de la Reial Federació Espanyola de Futbol mitjançant un comunicat

L’Ajuntament de Rubí vol expressar mitjançant el següent comunicat el rebuig absolut a l’actitud mostrada pel president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, a la final del Mundial de futbol femení de diumenge passat a Sidney, així com també el seu comportament a la celebració posterior a la consecució del títol.

L’Ajuntament de Rubí considera que el seu comportament ha estat injustificable i que hauria d’erradicar-se de qualsevol manifestació esportiva i ciutadana. Representa una falta de respecte cap a una professional, una agressió pública cap a una dona, una demostració del masclisme més ranci i un mal exemple per a milers i milers de nens i nenes que practiquen esport. La seva defensa posterior dels fets, situant-se com a víctima de la situació i no com a culpable, no fa més que demostrar la seva incapacitat per liderar una organització com la RFEF. La víctima ha estat la jugadora de la selecció, Jennifer Hermoso, a qui des de l’Ajuntament de Rubí li traslladem tot el suport i ànims.

Per tot plegat, l’Ajuntament de Rubí insta les institucions competents que actuïn en conseqüència i cessin de forma immediata al president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales.

Rubí, 26 d’agost de 2023