Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Imatge corporativa Aquests manuals volen fer conèixer a les persones usuàries de la identitat corporativa de l’Ajuntament les diferents unitats d’identificació del logotip i els principals elements gràfics. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Imatge corporativa

Aquests manuals volen fer conèixer a les persones usuàries de la identitat corporativa de l’Ajuntament les diferents unitats d’identificació del logotip i els principals elements gràfics.

Aquests documents mostren com s’han d’aplicar aquests elements segons els formats i suports de comunicació i publicitat. Si bé tothom hi té accés, els manuals estan plantejats per a usos interns de l’Ajuntament i dels proveïdors professionals del disseny i de la publicitat.

La diversitat d’accions comunicatives i de suports, formats i canals de les campanyes de comunicació converteix aquests manuals en una eina dinàmica i, per tant, sovint es modifiquen i s’amplien per adaptar-se a noves situacions de comunicació. Per això és molt important que tot element de comunicació i/o publicitat que s’editi passi per la validació del Servei de Comunicació abans de la seva publicació.

L'ús de la imatge gràfica de l'Ajuntament de Rubí està subjecte al Reglament sobre informació i publicitat institucional del Consistori rubinenc i gravat amb la taxa per la utilització de l’escut del municipi.

 

Manuals


 

Logotip de l'Ajuntament de Rubí


Consulta i descarrega't les diferents versions del logotip i de l'escut municipals.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
0