Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XX Cursa de Fons de Sant Muç, diumenge 12 d'octubre Els atletes olímpics Carles Castillejo i Rosa Morató participen en aquesta competició. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

XX Cursa de Fons de Sant Muç, diumenge 12 d'octubre

Els atletes olímpics Carles Castillejo i Rosa Morató participen en aquesta competició.
La XX edició de la Cursa de Fons de Sant Muç comptarà amb la presència dels atletes olímpics Carles Castillejo i Rosa Morató, que han confirmat ja la seva inscripció en aquesta competició popular de 10 quilometres, que tindrà lloc el pròxim diumenge 12 d’octubre a les 10.30 hores, organitzada per la Unió Atlètica Rubí (UAR) amb el suport de l’Ajuntament de Rubí.

Com a novetat important, aquest any la cursa canvia els punts de sortida i arribada que es traslladen a la Rambla del Ferrocarril, amb un circuit més urbà que passarà per l’avinguda de Francesc Macià fins al carrer de Primer de Maig, per baixar per la carretera de Terrassa i el carrer de Barcelona fins al Passeig de la Riera i el pont de Can Claverí i pujar cap a Sant Muç, per tornar després al punt de sortida: la rambla del Ferrocarril. “La presència d’aquests dos atletes, així com la d’Ignasi Melo”, que també ha estat confirmada, ha dit el regidor d’Esports Josep Antoni Serra a la presentació de la cursa, “és important per aquest 20è aniversari”, així com el canvi de recorregut, “que es fa en un lloc idoni per aquests tipus d’esdeveniments com la rambla del Ferrocarril i que travessarà tota la ciutat, la qual cosa esperem que consolidi encara més aquesta cursa popular”.

El president de la UAR, José Pérez també ha assenyalat que esperen que “la presència d’aquests atletes a la línia de sortida de la carrera faci augmentar la participació”. L’any passat un total de 800 persones van participar a la competició.

Les inscripcions per la cursa, que tenen un cost de 10 euros (8 si l’atleta aporta xip propi) es poden realitzar per internet a la pàgina de la UAR o a les botigues esportives de Rubí on hi ha els punts d’inscripció, abans de la cursa, o el mateix dia de la competició si no s’ha arribat al màxim d’inscrits permesos (1.000 participants). Tots els participants rebran un impermeable com a obsequi per part de la organització per la seva participació.

Pel que fa als premis dels guanyadors, a més dels habituals pels tres primers classificats i el primer de cada categoria, aquest any s’ha establert un Premi a la Meta Volant que s’instal•larà al pont de Can Claverí.

A banda de la XX Cursa de Fons, a partir de les 9.45 h s’anirà donant la sortida als participants de les diferents categories de la Cursa Infantil, la inscripció per la qual es gratuïta, i on poden participar nens nascuts des de l’any 2003 fins al 1993. Aquesta competició tindrà lloc als voltants de la rambla del Ferrocarril amb diferents distàncies, des de 420 metres fins a 2.270 metres, en funció de l’edat del participant. En aquesta ocasió, per tal d’animar als nens i nenes i potenciar així la pràctica de l’atletisme, s’han repartit tríptics informatius a tots els centres escolars de la ciutat.