Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada sobre els hàbits d’alimentació saludable en la Setmana Europea Contra el Càncer Rubí acull una de les activitats organitzades per la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC). https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Xerrada sobre els hàbits d’alimentació saludable en la Setmana Europea Contra el Càncer

Rubí acull una de les activitats organitzades per la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC).
El divendres 14 d’octubre, la Biblioteca Mestre Martí Tauler acollirà una de les activitats de La Setmana Europea Contra el Càncer que s’està celebrant fins al diumenge 16 d’octubre, la xerrada “Hàbits d’alimentació saludable”.

Aquesta setmana d’activitats que la FECEC ha organitzat a Catalunya amb el lema “Menja sa i mou-te!” porta a Rubí la prevenció del càncer colo rectal, explicant quina és la seva incidència sobre la població, quins són els símptomes i la importància de la dieta en la prevenció d’aquest tipus de càncer. La xerrada, amb la dietista nutricionista Maria Blanquer, tindrà lloc a les 19 h.

La Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC) és una entitat que agrupa 12 organitzacions que treballen per millorar la qualitat de vida dels pacients oncològics i les seves famílies, fomenta el voluntariat en l’àmbit oncològic i desenvolupa programes en les àrees de divulgació i prevenció i recerca psicosocial.