Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xavier Thió i Mariona Sarquella inauguren dijous el XVII Cicle de Música de Cambra L’Escola municipal de música Pere Burés ha programat un total de 6 concerts fins el 24 de maig https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Xavier Thió i Mariona Sarquella inauguren dijous el XVII Cicle de Música de Cambra

L’Escola municipal de música Pere Burés ha programat un total de 6 concerts fins el 24 de maig
Veu popular i piano són les protagonistes del primer concert del Cicle que es farà aquest dijous, 19 d’abril, a les 21 h, a l’Auditori Alícia de Larrocha de l’Escola Municipal de Música de Rubí Pere Burés, cal carrer Joaquím Blume, 28. L’entrada serà gratuïta.

A aquest concert li seguiran 5 més, tots a les 21 h, a diferents espais de la ciutat:
El 3 de maig, la mateix auditori de l’Escola de Música, Daniel Ligorio interpretarà peces musicals al piano. L’entrada serà de 8 euros.
El 10 de maig actuarà el quintet RubiSona amb un concert de corda a l’Auditori de Castell. L’entrada serà gratuïta.
També serà gratuït el concert de corda i vent que protagonitzarà una setmana més tard el Grup Instrumental 3.4 a l’auditori del Castell.
La Sala és l’escenari del 5è concert d’aquest Cicle on l’orquestra Cambra Terrassa 48 oferirà un concert de corda. El preu de l’entrada serà d’11 euros.
El darrer concert anirà a càrrec del quartet de vent Aula Lírica i Laura Taulé al piano. L'entrada serà gratuïta i tindrà lloc a l’Auditori Alicia de la Rocha de l’Escola Municipal de Música.

El XVII Cicle de Música de Cambra coincideix enguany amb el 25è aniversari de la mort del compositor Frederic Mompou, conegut especialment per les seves obres de piano, i amb el centenari del naixement del també compositor i un dels referents de la música contemporània catalana, Xavier Montsalvatge.