Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Viu 'un carnaval de cine' Del 15 al 21 de febrer a Rubí se celebra una nova edició del Carnaval amb propostes per a totes les edats, especialment per a petits i joves. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Viu 'un carnaval de cine'

Del 15 al 21 de febrer a Rubí se celebra una nova edició del Carnaval amb propostes per a totes les edats, especialment per a petits i joves.
Rubí celebra una nova festa de Carnaval del 15 al 21 de febrer amb disfresses i activitats per a totes les edats: concursos, exposicions, cercaviles, balls... on hi estaran presents l’animació i l’ambient festiu. En aquesta nova edició tornen activitats tradicionals i presents a les darrers edicions com el concurs de truites, la rua de comparses, el ball de Carnaval, el matinal infantil i l’enterrament de la sardina, entre d’altres.

Per primera vegada, el Carnaval a Rubí es presenta temàtic sota el lema “Un Carnaval de cine”, per aquest motiu s’han organitzat a la plaça Salvador Allende diferents activitats dins d’aquesta temàtica com el concurs de crits (dissabte, 17 de febrer, a les 22.30 h) en el qual es buscarà el crit més llarg i espectacular amb un premi de 100 € per al guanyador; les tapes de cine (dissabte, 17 de febrer, a les 21 h) per degustar i gaudir de les tapes de Carnaval; i activitats infantils per al diumenge matinal com “Fotografia’t amb les estrelles de Hollywood” i el Passeig de la Fama amb espectacles d’animació i música.

Més informació