Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Uns treballs de reparació de l’asfalt al c/ Montserrat obliguen a interrompre la circulació en aquesta via dijous al matí Els vehicles s’hauran de desviar pels carrers Maximí Fornés, Pere Esmendia, Doctor Turró, Llobateras i passeig de Francesc Macià. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Uns treballs de reparació de l’asfalt al c/ Montserrat obliguen a interrompre la circulació en aquesta via dijous al matí

Els vehicles s’hauran de desviar pels carrers Maximí Fornés, Pere Esmendia, Doctor Turró, Llobateras i passeig de Francesc Macià.
El proper dijous, 20 de juny, l’Ajuntament de Rubí repararà l’asfalt de la zona d’aparcament de motos del c/ Montserrat. Per realitzar el treballs, és necessari tallar la circulació de vehicles en el tram d’aquesta via comprès entre el c/ Maximí Fornés i el passeig de Francesc Macià, on tampoc es podrà estacionar. La interrupció del trànsit es farà efectiva entre les 9:30h i les 12:30h del matí de dijous.

Els vehicles es desviaran pels carrers Maximí Fornés, Pere Esmendia, Doctor Turró, Llobateras i passeig de Francesc Macià. Mentre durin les obres, la pilona del c/ Montserrat estarà abaixada i la càmera de reconeixement de vehicles autoritzats estarà fora de servei.

Divendres, si el temps ho permet, es repintarà l’estacionament de motos. Per tant, no es podrà estacionar en aquest espai fins aproximadament a les 12:00h de divendres.