Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Uns 700 alumnes d’ESO de Rubí assistiran a una obra de teatre que fomenta la prevenció en el consum de drogues L’activitat, que es farà al teatre La Sala, fomenta la participació activa dels joves en l’espectacle. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Uns 700 alumnes d’ESO de Rubí assistiran a una obra de teatre que fomenta la prevenció en el consum de drogues

L’activitat, que es farà al teatre La Sala, fomenta la participació activa dels joves en l’espectacle.
L’Ajuntament de Rubí endega al llarg de l’any diverses accions de prevenció de la salut, dintre del marc desenvolupat pel primer Pla municipal de Salut de Rubí, per tal de limitar un dels factors de risc més comuns associat amb el manteniment de la salut, com és l’estil de vida no saludable relacionat amb el consum de substàncies nocives per la salut.

Amb aquest objectiu, uns 733 alumnes dels centres educatius de la ciutat de 3r d’ESO participaran en l’obra de teatre No em ratllis! que es farà al teatre La Sala els pròxims dies 3 i 4 d’abril. L’espectacle ofereix un espai de reflexió als joves sobre el consum de drogues i les conductes de risc associades, com la conducció i els accidents de trànsit o les relacions sexuals sense protecció, mitjançant l’escenificació.

La proposta, desenvolupada per Teatracció, consta de dues parts complementàries: un primera on tres joves són en un parc una tarda de divendres decidint què fer amb el seu temps lliure, mentre s’introdueixen diferents situacions que apropen els espectadors a la problemàtica del consum de drogues i els riscos associats. En la segona part, s’obre un debat teatral en què el públic participa de forma activa per resoldre la situació de conflicte en què es troben els personatges.