Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Uns 6000 alumnes de 3 a 12 anys participaran en l’esmorzar saludable a les escoles de Rubí Els alumnes de P3 a 2n rebran una carmanyola per portar l’esmorzar a l’escola durant el curs. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Uns 6000 alumnes de 3 a 12 anys participaran en l’esmorzar saludable a les escoles de Rubí

Els alumnes de P3 a 2n rebran una carmanyola per portar l’esmorzar a l’escola durant el curs.
El dimecres 7 de maig l’Ajuntament de Rubí organitza una nova jornada d’esmorzar saludable adreçada a prop dels 6000 alumnes de les escoles públiques i privades de la ciutat.

Aquest any, però, els nens i nenes des de P3 a 2n que hi participin rebran una carmanyola de plàstic perquè portin l’esmorzar a l’escola diàriament i poder reduir així l’ús del paper d’alumini per embolicar entrepans, ja que aquest no es degradable.

En aquesta edició, la tercera que s’organitza de forma conjunta entre el Servei de Salut Pública, el d’Educació i l’Associació d’Adjudicataris del Mercat Municipal, l’esmorzar que menjaran els escolars rubinencs constarà d’entrepans de formatge, pernil dolç i pernil salat i fruita fresca, que els mateixos alumnes hauran de preparar amb l’ajuda de professors i pares, amb els productes que prèviament hauran recollit els professors al Mercat Municipal.

Amb aquesta activitat, l’Ajuntament vol promoure l’hàbit de l’esmorzar saludable, implicar el col•lectiu docent en aquest bon hàbit amb estratègies per desenvolupar a l’aula, implicar els pares amb la seva col•laboració fent l’esmorzar a l’escola del seu fill, donar a conèixer com és un esmorzar equilibrat i promoure l’alimentació saludable i equilibrada a través de xerrades a l’aula i amb el col•lectiu de pares.

Més informació de l’anterior edició.