Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Uns 550 alumnes rubinencs reflexionaran sobre el consum de drogues gràcies a l’obra 'No em ratllis!!!' L’espectacle es representarà els pròxims dies 25 i 26 d’abril al Teatre municipal La Sala. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Uns 550 alumnes rubinencs reflexionaran sobre el consum de drogues gràcies a l’obra 'No em ratllis!!!'

L’espectacle es representarà els pròxims dies 25 i 26 d’abril al Teatre municipal La Sala.
Un total de 546 alumnes de 3r d’ESO de diferents instituts de la ciutat assistiran els pròxims dies 25 i 26 d’abril a la posada en escena de l’obra de teatre “No em ratllis!!!”, un espectacle programat per l’Ajuntament de Rubí que promou la reflexió sobre el consum de drogues entre els joves.

L’activitat, que s’adreça a alumnes d’entre 14 i 18 anys, consta de dues parts que es complementen. A la primera part, tres actors representen les vivències, els pensaments i els records de tres joves que són en un parc una tarda de divendres plantejant-se què fer amb el seu temps lliure. A partir d’aquí s’introdueixen diferents situacions que apropen els espectadors a la problemàtica del consum de drogues i els riscos associats (accidents de trànsit, pràctiques sexuals de risc, drogodependències, etc.), convidant el públic a reflexionar sobre els interrogants suscitats. En la segona part s’obre un debat teatral al qual s’insta el públic a participar activament per resoldre una situació en la qual els personatges entren en conflicte. Els alumnes també rebran material educatiu amb l’objectiu de facilitar-los eines per a la reflexió sobre el consum de drogues.

Elaborada per Teatracció, l’obra es representarà el proper 25 d’abril pels alumnes dels col·legis Germans Maristes, Regina Carmeli i l’IES La Serreta; mentre que el 26 d’abril hi assistiran els estudiants dels IES Duc de Montblanc, L’Estatut, el col·legi Balmes i el cicle formatiu d’Infermeria del col·legi Regina Carmeli.