Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Uns 430 alumnes de primària visitaran l’exposició “Cuida’t les dents” al Museu Vallhonrat La mostra, cedida per la Diputació de Barcelona, es podrà visitar fins al 18 de maig. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Uns 430 alumnes de primària visitaran l’exposició “Cuida’t les dents” al Museu Vallhonrat

La mostra, cedida per la Diputació de Barcelona, es podrà visitar fins al 18 de maig.
Uns 430 alumnes de primer de primària d’escoles de la ciutat visitaran l’exposició “Cuida’t les dents”, cedida per la Diputació de Barcelona, per tal de conèixer com tenir cura de les dents per evitar la càries, com estan formades les dents, com s’han de raspallar, quins són els aliments que més afecta la dentició, quina funció i quins són els tipus de dents, com i quan es canvien, etc.

Formada per 14 panells, alguns d’ells interactius com una maqueta d’una dent desmuntable o un altra amb encaixos d’una boca per aprendre com es col·loquen les dents, els alumnes rebran material complementari per continuar treballant l’activitat a les aules, així com un raspall de dents i un tub de pasta dentífrica. La mostra estarà instal·lada del 2 al 18 de maig al Museu Vallhonrat.